Ahogy kezdődött…

2012. Húsvétjának reggelén szülési fájásokhoz hasonló érzésre ébredtem, magas lázzal. Mire kiderítették az okát, már súlyos szepszisben voltam. A kórteremben egyedül feküdtem, napjaim mély belső munkával és imákkal teltek. A magas láz heteken keresztül nem csökkent. Pál atya ferences szerzetes barátom velem imádkozott, erősített, lelki támaszt adott. Pünkösd vasárnapján felhívott, hogy Csíksomlyón misézik, és a szentmisét felajánlja a gyógyulásomért. A mise alatt feküdtem a kórházi ágyban, és önkívületi állapotba kerültem, nem érzékeltem a fizikai világot. Tiszta fény és szeretet vett körül, és a végtelen belső békében kapcsolódtam Babba Máriával, Nagyboldogasszonyunkkal. Ebben a kapcsolódásban meggyógyultam. Másnap már hőemelkedésem sem volt. Akkor még nem volt világos számomra, hogy ami történt, nem voltam tudatában annak, hogy egy gyönyörűséges szolgálat kezdete, egy szépséges utazásé, amelyen Boldogasszonyunk vezet, kísér.

Az információk, lépésről lépésre érkeztek.

Kisorosziban, ahová születtem, évek óta foglalkozom családok, gyerekek, nők segítésével. Társaimmal együtt, a rendszeresen lelki és szellemi szinteken tett utazásainkban, egyre jobban kirajzolódott a feladat: felépíteni Babba Mária szentélyét, a Szív Templomát. Megmutatta magát a hely, az a szentséges tér, ahol Babba Mária várja annak a templomnak a felépülését, ahová el lehet vonulni elcsendesedni, gyógyulni, ahol hasonló csodákat tud tenni, amilyen csoda az én életemben már megtörténhetett. Nagy erőt ad, és sokat jelent számomra az is, hogy gyógyulásom után 1 évvel, Pünkösdkor, találkoztam Daczó Árpád Lukács atyával, aki egész életében a Babba Mária-kultuszt tanulmányozta, kutatta és könyvet is írt róla. Csodálatos egy hetet töltöttem vele, sokat mesélt Babba Máriáról, és nagy örömmel közvetítette áldását a szentély megépülésére.

Amikor már az Égiek megfelelőnek találtak bennünket a továbblépéshez, megtörténhetett a találkozó az építésszel, aki egy fiatal nő, Makovecz Imrével többször dolgozott együtt.

Kozma Zsuzsanna pontosan megtervezte azt,ami a vízióm volt.

 

Bruder Ildikó lélekgyógyász